Wednesday, March 6, 2013

SEGMEN : MARI TAMBAH KENALAN DARI BLOG CINTA ITU INDAH


Assalamualaikum.. ya ahli kubur..




nak join?? terjah ke blog owner!! tekan banner




ni je follower cik iman yang
 dicintai~ ~ 

      Mari ramai2 join segmen nie!! kepada blogger2 baru mari join ye!! dapat tingkat kan duit tabung dan berkenalan dengan blogger2 yang bijak!! :)






16 comments:

  1. assalamualaikum/salam sejahtera.. mekasih ya join segmen ni.. ;)
    ni senarai peserta yang lain..kalau sudi jenguk-jenguk la dorang ye.. ^_^

    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/03/senarai-nama-peserta-segmen-mari-tambah.html

    follower : #91 :)
    selamat bersegmen & terjah menerjah!.. :D

    ReplyDelete
  2. Salam Kenal..singgah sini dan Follow dari segmen sama :)

    http://csmaryam.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  3. singgah dr segmen yang same...slm kenal...huhuhh!!!!

    ReplyDelete
  4. slm..dari segmen yg sama..follow mama jgk ye
    http://hotmummyy.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  5. done follow . visit me k

    http://pandamatalebam.blogspot.com/2013/03/semen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum.. saya datang untuk menjalinkan persahabatan.. ^_^. jika sudi datanglah ke rumah saya..

    http://www.lokmanramli.my/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  7. hai ! datang dari segment yang sama :)
    http://shuhaidasaad.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  8. Salam, saya dtg dari segmen yg sama:)
    http://aderakukeysah.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  9. Salam perkenalan..
    singgah dr segmen yg sama..
    jom kita kawan..

    http://fareastfaiz.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  10. salam... ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  11. hai :) dari segmen yang sama . done follow #166
    jom singgah ke blog saya pulak :)
    http://ohthrillers.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  12. dari segmen yang sama .. hehe .. =D done follow here ~ follow me yeahh ~ hehe =D
    http://aliaazlovely.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    jom join ! ada hadiah ~ =D
    http://aliaazlovely.blogspot.com/2013/03/segmen-tambah-follower-dengan-pantas.html

    ReplyDelete
  13. dari segmen yg sama , done follow , follow me back keyy http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  14. Salam..dari seggmen yang sama..

    http://bondaqalish.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  15. done follow sini..jom singgah my blog http://meetmissza.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    jom join segmen ni pulak..
    http://meetmissza.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
  16. dari segmen yg sama
    http://sisfacemuslim.blogspot.com/2013/03/blog-post_19.html

    ReplyDelete